Shipping policy

1. Sa kushton dorëzimi?

Tarifat e dërgesës në territorin e MB janë:

- Falas për porositë 50 £ e lart!

- 8,99 £ për porositë nën 50 £

- Një tarifë shtesë për artikujt e rëndë (zakonisht thasë dheu 50 litra) prej 5 £ do të aplikohet për artikull në arkë, pavarësisht nga vlera e karrocës suaj. Këto do të shënohen qartë në faqen e produktit dhe në përfundim të blerjes.

- Disa artikuj mund të dërgohen vetëm në një paletë dhe një tarifë prej 30 £ do të shtohet në përfundim të blerjes, pavarësisht nga vlera e karrocës suaj. Një tarifë prej 50 £ shtohet për çdo artikull të mëpasshëm të paletës. Artikujt e paletës do të shënohen qartë në faqen e produktit dhe në përfundim të blerjes. Megjithatë, një kombinim artikujsh mund të kërkojë gjithashtu një dorëzim palete, në të cilin rast ne do t'ju kontaktojmë për ta rregulluar.

2. Sa kohë do të zgjasë?

Me lejimin e aksioneve, ne synojmë të marrim dërgesat ditën tjetër për të gjitha porositë në Mbretërinë e Bashkuar të marra nga e hëna deri të enjten përpara orës 13:00; ne do të përpiqemi të përpunojmë porositë e marra pas kësaj kohe, përndryshe ato do të përpunohen ditën tjetër të punës. Porositë e marra nga e premtja deri të dielën do të përpunohen të hënën dhe do të dorëzohen të martën.

Rregull i parë, sa më herët të bëhet një porosi, aq më e madhe është mundësia që ai të dorëzohet të nesërmen.

Nëse porosia juaj është urgjente, ju lutemi na kontaktoni fillimisht për të kontrolluar disponueshmërinë e stokut 020 8686 9643.

3. A dërgoni jashtë shtetit?

Po - taksat tona në Mbretërinë e Bashkuar do të hiqen. Prisni të paguani detyrimet dhe taksat vendore të importit përpara marrjes.

Nëse dëshironi një vlerësim se cilat mund të jenë detyrat/kostot tuaja të zhdoganimit, ju lutemi kontaktoni drejtpërdrejt zyrën tuaj doganore lokale. Megjithatë, si një vlerësim i gjerë, ju mund të supozoni 20%..por ky është vetëm supozimi ynë. Kontaktoni zyrën tuaj lokale.

3a. Sa kushton dorëzimi?

Algoritmi ynë i transportit nuk është ende ende, por për shumicën e vendeve evropiane, kostoja fillestare do të jetë 25 £. Nëse kostoja e transportit është jashtëzakonisht më e lartë, ne do t'ju kontaktojmë me një total përfundimtar të cilin mund ta paguani ose të kërkoni një rimbursim. Pa stres nëse doni të rimbursoni; ne e kuptojmë plotësisht. Ne po përpiqemi në mënyrë aktive të zgjidhim algoritmin tonë të transportit, në mënyrë që të jetë shumë më i saktë.

Nëse preferoni, thjesht na dërgoni një email në info@thehydrobros.com me porosinë tuaj dhe ne do t'ju japim një kuotë me koston përfundimtare të transportit. Ose dorëzoni porosinë dhe zgjidhni të paguani me depozitë bankare, në këtë mënyrë ne do ta marrim porosinë dhe do t'ju shqyrtojmë dhe do t'ju kontaktojmë me një çmim përfundimtar.

3b. Sa kohë do të zgjasë?

Që nga Brexit, dërgimi i gjërave jashtë vendit mund të jetë një hedhje e zarit. Ndonjëherë është AF e shpejtë (si 2 ditë!) dhe nganjëherë...ngadalë me dhimbje. Në veçanti, dërgesat në Spanjë duket se janë një dhimbje e veçantë...nuk jam i sigurt se çfarë po ndodh. Provoni me rrezikun tuaj...nuk mund ta theksoni këtë sa duhet.

Thjesht kuptoni që ne i dërgojmë gjërat me mirëbesim, kështu që nëse mut vonohet, ne sigurisht gjithmonë, gjithmonë do ta mbështesim dhe do ta ndjekim korrierin...por mos na bëni mut sikur është faji ynë!

Si përmbledhje, ne do të bëjmë gjithmonë më të mirën për t'jua çuar mallrat tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur, por ju lutemi mbani parasysh këtë përpara se të blini pasi këto çështje janë plotësisht dhe krejtësisht jashtë dorës sonë.
<. t3>

3c. Çfarë ndodh nëse nuk paguaj taksat/detyrimet/tarifat e zhdoganimit?

Shumë thjesht; pa para, pa mjaltë. 🍯

Nëse nuk paguani TVSH-në/Detyrat e kërkuara nga korrieri ynë, pakoja juaj do të mbahet dhe do të shkatërrohet. TVSH/Detyrat duhet të paguhen nga ju, marrësi, dhe ne nuk jemi të detyruar t'ju japim një rimbursim nëse kjo shumë nuk paguhet. Nëse ata na e kthejnë atë - pasi t'i kemi marrë artikujt mbrapa - ne do t'ju rimbursojmë koston e mallrave, minus tarifën origjinale të transportit, minus tarifën e transportit të kthimit të shkaktuar (pasi ata do të na paguajnë!!) minus 50 £ tarifë admin/rimbushje.

Nëse vendosin ta shkatërrojnë ose e "humbin" në kthim, nuk do të merrni asgjë mbrapsht 

3d. Përmbledhja përfundimtare
Ne nuk do të mbajmë përgjegjësi për asnjë tarifë transporti kur kufizimet tuaja lokale nuk do t'i pranojnë mallrat tona, ose nëse nuk arrini t'i grumbulloni artikujt dhe na dërgohen përsëri - ne nuk do të mbahemi përgjegjës për mallrat që kthehen, dhe kostoja do të zbritet nga vlera totale nëse kjo do të ndodhte për të mbuluar kostot tona. Pra, me pak fjalë, nëse gjërat tuaja na kthehen për ndonjë arsye, ne do t'ju rimbursojmë, POR do të heqim koston origjinale të transportit, plus koston e bërë për t'i kthyer ato tek ne DHE ne do të aplikojmë një administrim/riparim prej 50 £ tarifë. Jo nëse, jo por, pa kokosit.

.