Sapo zbriti / Së shpejti

Shiko te gjitha
Grow Tents Athena VPDome TentGrow Tents Athena VPDome Tent
ATHENA Athena VPDome Tent
Sale price£170.00
Grow Media Ugro Rhiza Quick Fill Grow Bag - 4LGrow Media Ugro Rhiza Quick Fill Grow Bag - 4L
Grow Media Ugro Quick Fill Grow Bag - 4LGrow Media Ugro Quick Fill Grow Bag - 4L
Grow Media Ugro Quick Fill Grow Bag - 9LGrow Media Ugro Quick Fill Grow Bag - 9L
Grow Media Ugro Rhiza Quick Fill Grow Bag - 9LGrow Media Ugro Rhiza Quick Fill Grow Bag - 9L
Nutrients Athena Culture KitNutrients Athena Culture Kit
ATHENA Athena Culture Kit
Sale price£2,150.00
Nutrients Athena FadeNutrients Athena Fade
ATHENA Athena Fade
Sale priceFrom £19.00
Nutrients Phlo PH Down+
Hydroponic Research Phlo PH Down+
Sale priceFrom £21.00
Choose options
LED Grow Light Lumatek Zeus PRO 465w 2.9 LED Grow Light
Nutrients Veg+Bloom VBXNutrients Veg+Bloom VBX
Hydroponic Research VBX Craft Powder
Sale priceFrom £27.00
Choose options
Full Climate Control Opticlimate RevomaxIIFull Climate Control Opticlimate RevomaxII
OPTI CLIMATE Opticlimate RevomaxII
Sale priceFrom £4,120.00
Choose options

Komplete Floraflex

Shiko te gjitha

FEATURED PRODUCT

View details

Dorëzimi në mbarë botën

Taksa në Mbretërinë e Bashkuar do të hiqet në përfundim të blerjes - taksat tuaja lokale dhe kostot e dorëzimit do të ndryshojnë. Shikoni politikën e transportit për më shumë detaje

Paketim diskret

Privatësia juaj është prioriteti ynë. Ju kemi mbuluar! Ne dorëzojmë shumicën e mallrave duke përdorur DPD ditën tjetër. Transporti falas për të gjitha porositë mbi 50 £!

Pastrimi - Ushqyes!

Shiko te gjitha
Save £5.00
Pest & Diseases Dr Shqiptar
Dr Shqiptar Dr Shqiptar
Sale price£25.00 Regular price£30.00
Save £18.00
Nutrients 250ml Nugz Rapid Flower HardenerNutrients 1L Nugz Rapid Flower Hardener
KINGS Nugz Rapid Flower Hardener
Sale priceFrom £32.00 Regular price£50.00
Nutrients VitaLink Fulvic
VITALINK VitaLink Fulvic
Sale priceFrom £11.00
Save £3.00
Nutrients Advanced Floriculture - Flower AB
ADVANCED FLORICULTURE Advanced Floriculture - Flower AB
Sale priceFrom £13.00 Regular price£16.00
Save £21.00
Nutrients 1L Midas Organic Stimulator (Terpenes and Resin Improver)Nutrients 5L Midas Organic Stimulator (Terpenes and Resin Improver)
KINGS Midas Organic Stimulator (Terpenes and Resin Improver)
Sale priceFrom £39.00 Regular price£60.00

Pastrimi - Hardware!

Shiko te gjitha
Save £100.00
Ozone Generator Uvon CD800 - MASHED BOXOzone Generator Uvon CD800 - MASHED BOX
UVON AIR Uvon CD800
Sale price£520.00 Regular price£620.00
Save £70.00
Grow Tents Monster Bud Tent - 200 x 200 x 220
MONSTER BUD Monster Bud Tent - 200 x 200 x 220
Sale price£210.00 Regular price£280.00
Save £8.95
Diffuser Black Orchid Pro Swirl 8"Diffuser Black Orchid Pro Swirl 8"
Black Orchid Black Orchid Pro Swirl 8"
Sale price£20.00 Regular price£28.95
Save £121.00
LED Grow Light Sun Systems RS1850 - 720wLED Grow Light Sun Systems RS1850 LED Grow Light - 720w
SUN SYSTEMS Sun Systems RS1850 LED Grow Light - 720w
Sale price£599.00 Regular price£720.00
Save £30.00
Grow Light Timer Hero 8 Way ContactorHero 8 Way Contactor
GLOBAL AIR Hero 8 Way Contactor
Sale price£165.00 Regular price£195.00
Save £13.00
Grow Your Own Vegepod Only Vegepod Garden Bed with Cover & Stand - SmallGrow Your Own Vegepod Garden Bed with Cover & Stand - Small
VEGEPOD Vegepod Garden Bed with Cover & Stand - Small
Sale priceFrom £65.00 Regular price£149.00
Save £55.00
Planter Garland Grow Light Garden - Black 48wPlanter Garland Grow Light Garden - Black 48w
GARLAND Garland Grow Light Garden - Black 48w
Sale price£70.00 Regular price£125.00
Save £9.00
Trimming, Drying & Curing Trim BinTrimming, Drying & Curing Trim Bin
HARVEST MORE Trim Bin
Sale price£56.00 Regular price£65.00
Save £15.00
Reflector Maxibright Supernova Reflector - LargeReflector Maxibright Supernova Reflector - Large
MAXIBRIGHT Maxibright Supernova Reflector - Large
Sale price£20.00 Regular price£35.00
Save £90.00
1000w HPS Light Kit Sol Digital 1000w DE Eurowing Digital Light kit
SOL DIGITAL Sol Digital 1000w DE Eurowing Digital Light kit
Sale price£170.00 Regular price£260.00
Save £4.00
Fan Controller Plug In Fan Speed Dimmer (Max 300w)Fan Controller Plug In Fan Speed Dimmer (Max 300w)
RAM Plug In Fan Speed Dimmer (Max 300w)
Sale price£6.00 Regular price£10.00
Save £37.00
Duct Fan Rhino Twin Speed Fan
RHINO Rhino Twin Speed Fan
Sale priceFrom £50.00 Regular price£87.00
Duct Fan Rhino Single Speed Fan
RHINO Rhino Single Speed Fan
Sale priceFrom £80.00 Regular price£145.00
Odour Control ONA Air FilterOdour Control ONA Air Filter
ONA ONA Air Filter
Sale priceFrom £20.00 Regular price£41.50
Save £15.00
Reflector Adjust-A-Wing Enforcer Reflector (Entry Level)
ADJUSTAWING Adjust-A-Wing Enforcer Reflector
Sale priceFrom £30.00 Regular price£45.00
Grow Lamp Powerplant Super Veg Metal Halide Lamp 250w-1000w
POWERPLANT Powerplant Super Veg Metal Halide Lamp 250w-1000w
Sale priceFrom £16.00 Regular price£28.00
Clearance!Save £40.00
Reflector Prima Klima Azerwing ReflectorReflector Prima Klima Azerwing Reflector
PRIMA KLIMA Prima Klima Azerwing Reflector
Sale price£30.00 Regular price£70.00
Water Chiller Teco Hydroponics Water ChillerWater Chiller Teco Hydroponics Water Chiller
TECO Teco Hydroponics Water Chiller
Sale priceFrom £440.00
Save £4.00
Duct Fan GAS RadAir Mixed-Flow Inline FanGAS RadAir Mixed-Flow Inline Fan
GLOBAL AIR GAS RadAir Mixed-Flow Inline Fan
Sale priceFrom £44.00 Regular price£49.00
Save £4.00
Trimming, Drying & Curing Trim Bin Replacement ScreensTrimming, Drying & Curing Trim Bin Replacement Screens
HARVEST MORE Trim Bin Replacement Screens
Sale priceFrom £26.00 Regular price£30.00

Instagram

Qendra e kopshtit që shijon birra, meme dhe duke mbështetur bluarjen tuaj për rritjen e përsosur. 🌱

Rreth The Hydro Bros

Fondacioni ynë është ndërtuar mbi ofrimin e shërbimit të klasit të parë; jo shumë i madh apo shumë i vogël, të gjithë janë të barabartë dhe ne do t'ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja në rritje. Duke sjellë 'shkollën e re' në një industri të shkollave të vjetra, ne po zgjerojmë vazhdimisht gamën tonë për të sjellë produktet më të fundit dhe shumë më të mira nga e gjithë bota. Ne ju kemi mbuluar.

Pse të paguajë çmimin e plotë?

Merr oferta dhe zbritje ekskluzive kur abonohesh! (ne kurrë nuk do t'ju dërgojmë mesazhe të padëshiruara)

Markat me të cilat punojmë

Shiko të gjitha markat..